Hava Durumu

Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı

Bursa‘da İsrail’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edildi. Ulucami avlusunda toplanan yüzlerce vatandaş, gıyabi cenaze namazının ardından İsrail’i sloganlarıyla kınadı. Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyeleri, tarihi Ulucami bahçesinde bir araya geldi. Burada, İsrail’in saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Yüzlerce vatandaşından katıldığı etkinlikte, Bursa İl Müftüsü İzani Turan’ın kıldırdığı namazın

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2021 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı

Bursa‘da İsrail’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edildi. Ulucami avlusunda toplanan yüzlerce vatandaş, gıyabi cenaze namazının ardından İsrail’i sloganlarıyla kınadı.


Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu üyeleri, tarihi Ulucami bahçesinde bir araya geldi. Burada, İsrail’in saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Yüzlerce vatandaşından katıldığı etkinlikte, Bursa İl Müftüsü İzani Turan’ın kıldırdığı namazın ardından çok sayıda vatandaş, tekbirler getirerek İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınadı. İl Müftüsü Turan, “Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir. Kudüs, tabiri caizse Müslümanların yatak odası gibidir. Elbette ki Kudüs bir diriliştir” dedi.
Yapılan duaların ardından toplanan kalabalık sloganlar eşliğinden camiden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.