Hava Durumu

Gemlik gümrüğünde mülteciler yakalandı

Gemlik Gümrük Müdürlüğü tarafından durumlarından şüphelenilen 2’si Mısır, 3’ü de Suriye uyruklu 5 mülteci limanda yakalandı. Deniz yolu ile İtalya’ya kaçma plânları kuran 2’si Mısır, 3’ü ise Suriye kökenli 5 düzensiz göçmen, gümrük sahasında durumlarından şüphelenerek, liman güvenliği tarafından incelendi. Geçiş için evrakları bulunmayan göçmenler Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gemlik İlçe Emniyet

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Gemlik gümrüğünde mülteciler yakalandı

Gemlik Gümrük Müdürlüğü tarafından durumlarından şüphelenilen 2’si Mısır, 3’ü de Suriye uyruklu 5 mülteci limanda yakalandı.

Deniz yolu ile İtalya’ya kaçma plânları kuran 2’si Mısır, 3’ü ise Suriye kökenli 5 düzensiz göçmen, gümrük sahasında durumlarından şüphelenerek, liman güvenliği tarafından incelendi. Geçiş için evrakları bulunmayan göçmenler Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusu yapılan göçmenler, deniz yoluyla İtalya’ya kaçmak istediklerini itiraf etti. Mülteciler, işlemlerinin ardından Bursa Yabancılar Şubesine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.