Hava Durumu

Bursa'da asıl kış için fazla zaman kalmadı! Lapa lapa kar yağacak...

Bursa'da kar yağışı şehrin yüksek noktalarını beyaza bürüdü, merkezde de kısa süreli etkili oldu. Yağışın kuvvetlenerek devam edeceği yönünde görüş bildiren meteorolojik kaynaklar, asıl kar yağışının 5 Şubat Pazar günü gerçekleşeceğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2023 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bursa'da asıl kış için fazla zaman kalmadı! Lapa lapa kar yağacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, (Antalya hariç) Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi; Doğu Akdeniz'in doğusu, (Batman hariç) Güneydoğu Anadolu, Şırnak, Hakkari, Elazığ, Bingöl, Ordu ve Giresun çevrelerinde ise yer yer kuvvetli ve yoğun olması bekleniyor.

BURSA DAHİL 42 İL İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji'nin hava tahminine göre Hakkari, Van, Bitlis, Şırnak, Muş, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Erzurum, Bayburt, Bingöl, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Malatya, Sivas, Tokat, Amasya, Çorum, Yozgat, Kayseri, Niğde, Karaman, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Çorum, Çankırı, Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Düzce, Ankara, Eskişehir, Karabük, Bolu, Bursa, Kütahya ve Bilecik illeri için kar yağışı uyarısı yapıldı.

BUNLAR ÖN ATIŞTIRMALIK

Öte yandan Bursa'da kar yağışı şehrin yüksek noktalarını beyaza bürüdü, merkezde de kısa süreli etkili oldu.  

ASIL YAĞIŞ 5 ŞUBAT'TA

Yağışın kuvvetlenerek devam edeceği yönünde görüş bildiren meteorolojik kaynaklar, asıl kar yağışının 5 Şubat Pazar günü gerçekleşeceğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.