Hava Durumu

Günlük kiralık dairede silahlı kavga

Bursa‘da günlük dairede çıkan silahlı kavgada boynundan giren mermi ile ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi Atarük Cadddesi’nde apart dairede Ali Zümbül (28) ile kimliği henüz tespit edilemeyen kişi arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Ali Zümbül, tabancadan çıkan ateş sonucu boynundan ağır yaralandı. Binadakilerin

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Günlük kiralık dairede silahlı kavga

Bursa‘da günlük dairede çıkan silahlı kavgada boynundan giren mermi ile ağır yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi Atarük Cadddesi’nde apart dairede Ali Zümbül (28) ile kimliği henüz tespit edilemeyen kişi arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Ali Zümbül, tabancadan çıkan ateş sonucu boynundan ağır yaralandı. Binadakilerin silah seslerini duyması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasının ardından Zümbül, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı Zümbül’ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Boynundan giren mermi ile ağır yaralanan Zümbül’ün kendisini çeken gazetecilere ”Çekme abi ya” demesi dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.