Hava Durumu

Havalar ısındı... Gürsu’da parklar doldu taştı!

Gürsu Belediyesi Başkanı Mustafa Işık’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göre gelir gelmez hızla hayata geçirdiği projeleri arasında yer alan Celalbey Millet Bahçesi ilçe halkının büyük ilgisiyle karşılanıyor. 7’den 70’e tüm vatandaşların ağaç gölgesinde serinleyip, güzel sohbetlerini ettiği Celalbey Millet Bahçesi, havaların ısınması ile dolup taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Havalar ısındı... Gürsu’da parklar doldu taştı!

Gürsu’da, Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapıldıktan sonra ilçe halkının yoğun memnuniyeti ile karşılaşan Celalbey Millet Bahçesi havaların ısınması ile ilçe halkının en uğrak mekanı oldu.

7’den 70’e tüm vatandaşlar parka akın ederek kimi zaman ağaçların gölgesinde serinliyor, kimi zaman sohbet ediyor, kimi zaman da keyifli buluşmalarını yapıyor.

Çocuklar ise park içinde Su Oyun Parkı olarak yapılan parkta serinleyerek, keyifli zamanlar geçiriyor.

Özellikle hafta sonlarında vatandaşların akın ettiği Celalbey’de ilçenin en büyük ihtiyacı olan merkezdeki açık hava buluşma noktası ihtiyacı da giderilmiş oluyor. “İlçe halkımızın özellikle temiz bir ortamda, temiz hava alarak güzel vakit geçirmelerini çok önemsiyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hafta sonu oluşan özel talep için de hemşehrilerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.