Hava Durumu

Hayatının baharındaydı! Bursalı genç Ayça'dan kahreden haber...

Mimar Sinan Üniversitesi'nde eğitim gören 20 yaşındaki Bursalı Ayça Gökdeniz, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Gökdeniz'in ani ölümü, sevenlerini ve ailesini yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Hayatının baharındaydı! Bursalı genç Ayça'dan kahreden haber...

İstanbul Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Viyolonsel Sanat Dalı Lisans öğrencisi Bursalı Ayça Gökdeniz, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 20 yaşında hayatını kaybetti.

Ayça'nın zamansız ölümü, sevenlerini ve ailesini yasa boğdu. Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, “Orkestramızın 2018-2019-2020 kadrolarında yer alan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Viyolonsel Sanat Dalı öğrencisi, sevgili müzisyen dostumuz Ayça Gökdeniz’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Ailesine, sevenlerine ve tüm Tugfo ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” şeklinde paylaşımda bulundu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi de Ayça'nın vefatıyla ilgili taziye mesajı paylaştı.

HAYALLERİ YARIM KALDI

Müziğe Ulubatlı İlköğretim Okulu’nun kömürlüğünde kurulan Barış İçin Müzik Vakfı bünyesinde akordeon çalarak başlayan Gökdeniz, geçtiğimiz günlerde Berlin Filarmoni Orkestra üyesi olan Knut Weber ile birlikte çalışma yapmıştı. Gökdeniz bu çalışmadan duyduğu heyecanı, “İleride üyesi olma hayalini kurduğum Berlin Filarmoni Orkestra üyesi olan Knut Weber ile çalışmak benim için her anlamda çok özel ve unutulmayacak bir deneyimdi.” sözleriyle anlatmıştı.

BAŞKAN ÖZKAN'DAN AİLEYE ZİYARET

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ayça Gökdeniz'in ölümünün ardından baba Gezgin Gökdeniz ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ayça Gökdeniz’in babası Gezgin Gökdeniz taziyeleri kabul ederken, Gökdeniz’in cenazesi Bursa Karacabey Saadet Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Karacabey Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.