Hava Durumu

İş yeri kundaklandı alevler apartmana sıçradı

Bursa’da Fehime Acar’ın işlettiği bir giyim mağazası, eski eşi tarrafından kundaklandı. Mağazayı saran alevler, apartmana sıçradı. Yangına uykuda yakalanan vatandaşlar, her yanı saran alevlerin içinden kendilerini güçlükle dışarıya attı. Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesinde bulunan Coştan apartmanının alt katında giyim mağazası işleten Fehime Acar’ın iş yeri gece yarısı kundaklandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre biri tarafından ateşe

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İş yeri kundaklandı alevler apartmana sıçradı

Bursa’da Fehime Acar’ın işlettiği bir giyim mağazası, eski eşi tarrafından kundaklandı. Mağazayı saran alevler, apartmana sıçradı. Yangına uykuda yakalanan vatandaşlar, her yanı saran alevlerin içinden kendilerini güçlükle dışarıya attı.

Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesinde bulunan Coştan apartmanının alt katında giyim mağazası işleten Fehime Acar’ın iş yeri gece yarısı kundaklandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre biri tarafından ateşe verilen dükkan, kısa sürede alev topuna döndü. Büyüyen alevler apartmana da sıçradı. Gece uyudukları sırada alev kapanının içinde kalan apartman sakinleri, çevredekilerin zillere basarak uyarmasıyla yangını fark etti. Giriş katta oluşan alev topundan güçlükle çıkan vatandaşlar canlarını son anda kurtardı. Yangında yaralanan ve can kaybı olmazken dumandan etkilenenlere 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ
Çevredeki bazı görgü tanıdıkları, yangından hemen önce birinin camı kırıp mağazaya girdiğini, içerdeki elbiseleri ateşe vererek iş yerinden çıkıp bir otomobile binip kaçtığını fark etti. Az daha bir faciaya neden olacak olan kişinin mağaza sahibi Fehime Acar’ın eski kocası M.E olduğu tahmin edilirken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.