Hava Durumu

İşe gitmeyince evinde ölü bulundu

Bursa’da işe gitmeyen ve telefonlarını açmayan 45 yaşındaki Aydın Sağlık evinde ölü bulundu. Sağlık’ın cenazesi ölüm nedeninin araştırılması için otopsiye gönderildi. Mustafakemalpaşa ilçesinde bir benzin istasyonunda çalışan Aydın Sağlık (45) işe gitmeyince arkadaşları telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı. Telefonlara da cevap alamayan arkadaşları Aydın Sağlık’ın evine gitti. Kapıyı açan olmayınca kırılan kapıdan eve giren arkadaşları Banyoda

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2021 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İşe gitmeyince evinde ölü bulundu

Bursa’da işe gitmeyen ve telefonlarını açmayan 45 yaşındaki Aydın Sağlık evinde ölü bulundu. Sağlık’ın cenazesi ölüm nedeninin araştırılması için otopsiye gönderildi.

Mustafakemalpaşa ilçesinde bir benzin istasyonunda çalışan Aydın Sağlık (45) işe gitmeyince arkadaşları telefonla kendisine ulaşmaya çalıştı. Telefonlara da cevap alamayan arkadaşları Aydın Sağlık’ın evine gitti. Kapıyı açan olmayınca kırılan kapıdan eve giren arkadaşları Banyoda Sağlık’ın cansız bedenini buldu. İlçede uzun yıllar müzisyenlik yapan ve daha sonra bir benzin istasyonunda işe giren Sağlık evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.