Hava Durumu

Katili babası çıktı! Bursa'da başından vurulan esnaf öldü

Bursa’da aralarında anlaşmazlık olduğu ileri sürülen baba ile oğul arasında gerginlik kanlı bitti. Gece yarısı oğlunun iş yerini basan baba, oğlunu tek kurşunla başından vurup infaz etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Katili babası çıktı! Bursa'da başından vurulan esnaf öldü

İnegöl ilçesi Cumhuriyet mahallesinde kasap dükkanı işleten 31 yaşındaki Serkan Temel, saat 23:00 sıralarında dükkanında başından vurulmuş halde ağır yaralı vaziyette bulundu. Çevre esnafı, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Serkan Temel’i hemen hastaneye kaldırdı. Polis ise silahlı saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Başından vurularak ağır yaralanan genç esnaf Serkan Temel, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısını yakalamak için çok sayıda ekip görevlendirildi. 

KATİL BABASI ÇIKTI
Çevredeki çok sayıda güvenlik kamerasını incelemeye alan ve bölgedeki çok kişinin ifadesine başvuran polis, Serkan Temel’i babası 55 yaşındaki Recep Temel’in vurduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Recep Temel, verdiği ilk ifadede, “Oğlumla iş yerinde otururken uyuşturucu kullanmaması konusunda onu uyardım. O sırada tartışma alevlendi. Ben de korkutmak için ateş ettim. Başına isabet etmiş" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.