Hava Durumu

Kayıp genç ölü bulundu

Bursa’da ailesiyle yaşadığı evden çıkarak ortadan kaybolan ve 200 kişilik ekip tarafından aranan 28 yaşındaki Hüseyin Beyhan Ormanlık alanda ölü bulundu. Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsa Kuruşunlu mahallesinde yaşayan ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Hüseyin Beyhan ailesiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Aile, gün boyu eve dönmeyen oğulları için kayıp ihbarında bulundu. Köylüler ve jandarma tarafından

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2021 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2021 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kayıp genç ölü bulundu

Bursa’da ailesiyle yaşadığı evden çıkarak ortadan kaybolan ve 200 kişilik ekip tarafından aranan 28 yaşındaki Hüseyin Beyhan Ormanlık alanda ölü bulundu.

Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı kırsa Kuruşunlu mahallesinde yaşayan ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Hüseyin Beyhan ailesiyle tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Aile, gün boyu eve dönmeyen oğulları için kayıp ihbarında bulundu. Köylüler ve jandarma tarafından aranan genç için , AKUT, ANDA ve AFAD ekipleri de seferber oldu. Yaklaşık 200 kişiden oluşan ekip Bölgenin ormanlık alanlarında Hüseyin Beyhan’ı aradı.

ÖLÜ BULUNDU

Çok sayıda farklı noktadan gece boyu yürütülen aramalarda termal drone ile havadan, iz takip köpekleri ve arazi araçlarıyla karadan taramalar yapıldı. Sabah saatlerinde Hüseyin Beyhan’ın cansız bedenine ulaştı. Beyhan’ın, evine 500 metre uzaklıktaki ormanlık alanda, bir ağaca kendisini iple astığı belirlendi. Gencin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.