Hava Durumu

'Mandıra Filozofu' weBursa.com'a konuştu! 'Korkuyorum...'

Mandıra Filozofu filmi ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı, kendisinin yazıp oynadığı 'İtiraz Ediyorum' adlı müzikal tiyatro gösterisi öncesinde weBursa.com'a samimi açıklamalarda bulundu. Bursa'yı çok sevdiklerini belirten usta oyuncu, 'Ancak yeşil Bursa, yeşilliğini kaybediyor, eskisi kadar değil. Yükseğe çıkınca çok iyi fark ediliyor" dedi. Saçıntı, 'Yeni film projeniz var mı? sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi: 'Korkuyorum...'

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
'Mandıra Filozofu' weBursa.com'a konuştu! 'Korkuyorum...'

weBursa.com / Haber merkezi

Çocuklar Duymasın ve Mandıra Filozofu yapımları ile adından söz ettiren yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı, kendisinin yazıp oynadığı 'İtiraz Ediyorum' adlı müzikal tiyatro gösterisi öncesinde weBursa.com'a konuştu. Oyun için sık sık Bursa'ya geldiğini anlatan Saçıntı, şehrin eskisi kadar yeşil olmadığına dikkat çekti. Saçıntı, "Yeşil Bursa, yeşilliğini kaybediyor, eskisi kadar değil. Yeşilin tonu bazı yerde kararıyor, bazı yerde grileşiyor. Yükseğe çıkınca çok iyi fark ediliyor" dedi. 

'YENİ FİLM YAPMAYA KORKUYORUM'

Usta oyuncu, 'Yeni film projeniz var mı?' sorusuna dikkat çeken yanıt verdi. Film maliyetlerinden ve izlenme ortalamalarından bahseden Saçıntı, 'Böyle bir tablo karşısında, böyle bir ortamda yeni film yapmaya korkuyorum' dedi.

İşte röportajın tamamı...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.