Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya uyarı: 'Puslu havaya dikkat!'

Meteoroloji Bursa için 22 Ekim 2022 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Sağanak yağışların etkisini kaybedip yerini soğuk havaya bıraktığı Bursa'da sabahın ilk saatlerinde puslu bir hava bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2022 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2022 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Meteoroloji'den Bursa'ya uyarı: 'Puslu havaya dikkat!'

Hafta sonunun ilk gününe 8 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu bir hava görülmesi bekleniyor.

Görüş mesafesinin düşmesi sonucu trafik kazası yaşanmaması için sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarı yapıldı.

Sabah saat 09.00' doğru 11 derece seviyelerinde seyreden termometreler ile puslu hava yavaş yavaş etkisin kaybedecek.

Öğle saatlerinde Bursa genelinde hava sıcaklığı 17 derece bandına çıkacak.

Öğle saatleri sonrası Bursa genelinde termometreler en yüksek 20 derece seviyelerine kadar yükselirken az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehir genelinde etkili olacak.

Akşam saatlerinde termometreler 18 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü ile gün batımı yaşanacak.

Akşam saatleri sonrası hava sıcaklığı 16 derece seviyelerine gerilerken gece saatlerine doğru ise termometreler 13 derecelere kadar düşecek.

22 EKİM

SICAKLIK ARTACAK MI DÜŞECEK Mİ?

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da yarından itibaren hava sıcaklığının mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor.

Hafta sonunun son gününde PAZAR sabah saatlerinde termometreler 12 dereceyi gösteriyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olarak ölçülüyor.

Yeni haftanın ilk gününde PAZARTESİ sabah saatlerinde termometreler 14 dereceyi ölçerken, gün içerisinde etkili olan parçalı bulutlu ve güneşli ile birlikte termometreler en yüksek 22 dereceyi gösterecek.

Yeni haftanın ikinci gününde ise SALI sabah saatlerinde termometreler 13 derece seviyelerinde ölçülürken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 24 dereceyi ölçecek.

Yeni haftanın üçüncü gününde ise ÇARŞAMBA sabah saatlerinde termometreler 15 derece seviyelerinde ölçülürken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 23 dereceyi ölçecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.