Hava Durumu

Mucize kurtuluş

Bursa’da Yunuseli havalimanına yakıt ikmali yapmak için inişe geçen uçak kaza yaptı. Yakınlardaki bir meyve bahçesine inen eğitim uçağında motor arızası yaşandığı öğrenildi. Eğitmen Serkan Ünverdi ve Öğrenci Rabia Erdun, kazadan mucize eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. Kocaeli’de özel bir havacılık şirketine ait cesna tipi eğitim uçağı sabah 07.00 sıralarında eğitim amacıyla Cengiz Topal Havalimanı’ndan

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2021 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2021 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Mucize kurtuluş

Bursa’da Yunuseli havalimanına yakıt ikmali yapmak için inişe geçen uçak kaza yaptı. Yakınlardaki bir meyve bahçesine inen eğitim uçağında motor arızası yaşandığı öğrenildi. Eğitmen Serkan Ünverdi ve Öğrenci Rabia Erdun, kazadan mucize eseri hafif yaralı olarak kurtuldu.

Kocaeli’de özel bir havacılık şirketine ait cesna tipi eğitim uçağı sabah 07.00 sıralarında eğitim amacıyla Cengiz Topal Havalimanı’ndan havalandı. Öğle saatlerinde geri dönen uçak, öğrenci değiştirerek yeniden havalandı.

Pilot Serkan Ünverdi’nin kullandığı ve öğrenci Rabia Erdun’un içinde bulunduğu eğitim uçağı, Bursa semalarında uçarken, yakıt ikmali nedeniyle Yunuseli Havalimanına iniş yapmak istedi. O sırada motorda arıza olduğu anlaşıldı.

Pilot Serkan Ünverdi, uçağı mecburen havalimanının karşısında bulunan meyve bahçesine indirmeyi başardı. Pilot Ünverdi ve ve yanındaki öğrenci Rabia Erdun, yaşanan kazayı mücizevi bir şekilde hafif yaralı olarak atlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.