Hava Durumu

Musluğu açınca şoke oldular! Bursa'da isyan ettiren görüntü...

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet mahallesinde, ev ve iş yerlerinin musluklarından çamurlu su aktığını öne süren bölge sakinleri soruna çözüm bulunmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2022 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2022 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Musluğu açınca şoke oldular! Bursa'da isyan ettiren görüntü...

WeBursa.com / Haber merkezi

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Millet mahallesinde yaşayanlar, ev ve iş yerlerindeki muslukları açtıklarında şoke oldu. Bölge sakinleri içme suyu şebekesine bağlı ev ve iş yerlerindeki musluklardan çamur aktığını söyledi. Suyu kullanamadıklarını belirten vatandaşlar, "Temizlenmek isterken kirleniyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi. Bölge halkı, söz konusu durumu sık sık yaşadıklarını belirterek acil çözüm çağrısı yaptı. 

Yaşanan soruınun tehlikeli bir durum olduğunu da belirten vatandaşlar, musluklardan akan suyun içilemez derecede kötü olduğunu ve sağlıklarını etkilemesinden endişe duyduklarını ifade etti.

BENZER ŞİKAYETLER FARKLI İLÇELERDEN DE GELİYOR

Öte yandan şehrin farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar da zaman zaman şebeke sularından çamurlu su aktığını ve bu durumun saatlerdir sürdüğünü dile getirdi.Vatandaşlar sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulması için yetkililere çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.