Hava Durumu

Okulda cinayet: Barışmak için gitti bıçakla öldürdü

Bursa’ 30 yaşındaki Atalay Doğan, 2 aydır ayrı olduğu eşi Bircan Doğan ile barışmak için eşinin çalıştığı okula gitti. İkil arasında çıkan tartışmada gözü dönen öfkeli koca eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. İnegöl ilçesinde yaşayan Atalay Doğan iki aydır ayrı olduğu ve kendisinden boşanmak isteyen iki çocuğunun annesi eşi Bircan Doğan ile konuşup barışmak için eşinin

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Okulda cinayet: Barışmak için gitti bıçakla öldürdü

Bursa’ 30 yaşındaki Atalay Doğan, 2 aydır ayrı olduğu eşi Bircan Doğan ile barışmak için eşinin çalıştığı okula gitti. İkil arasında çıkan tartışmada gözü dönen öfkeli koca eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

İnegöl ilçesinde yaşayan Atalay Doğan iki aydır ayrı olduğu ve kendisinden boşanmak isteyen iki çocuğunun annesi eşi Bircan Doğan ile konuşup barışmak için eşinin temizlik görevlisi olarak çalıştığı Yunus Emre Lisesine gitti.

Burada konuşmaya başlayan çiftin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen Atalay doğan, yanında getirdiği bıçağı çıkararak Bircan Doğan’ı boğazından ve karnından yaraladı. Okuldaki öğretmenleri ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde yerde yatan Bircan Doğan yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bıçakla kendisine de zarar vermeye çalışan öfkeli koca ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

YAPILAN MÜDAHALELER YETMEDİ
İnegöl Devlet hastanesinde tedavi altına alınan ağır yaralı Bircan Doğan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 2 çocuk annesi genç kadının cenazesi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.