Hava Durumu

Önce kardeşini sonra kendini vurdu

Bursa’da cinnet geçiren ağabey Hasan Ateşli, kendisine ait olduğu belirlenen ruhsatlı tabancayla önce kardeşini sonra kendisini vurdu. İhbar üzerine eve gelen polis, iki kardeşin cansız bedenini buldu. Nilüfer İlçesi Barış mahallesinde yaşayan ve şizofreni hastası olduğu öne sürülen 57 yaşındaki Hasan Ateşli, ablası S.A ile birlikte yaşayan ve 2 çocuk babası olan kardeşi 53 yaşındaki

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Önce kardeşini sonra kendini vurdu

Bursa’da cinnet geçiren ağabey Hasan Ateşli, kendisine ait olduğu belirlenen ruhsatlı tabancayla önce kardeşini sonra kendisini vurdu. İhbar üzerine eve gelen polis, iki kardeşin cansız bedenini buldu.


Nilüfer İlçesi Barış mahallesinde yaşayan ve şizofreni hastası olduğu öne sürülen 57 yaşındaki Hasan Ateşli, ablası S.A ile birlikte yaşayan ve 2 çocuk babası olan kardeşi 53 yaşındaki İbrahim Ateşli’yi kendisine ait ruhsatlı tabancayla ateş ederek öldürdü. Daha sonra tabancayı kendi kafasına dayayan Hasan Ateşli kendi canına da kıydı. Evden gelen silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eve giren ekipler, ağabey ve kardeşin cansız bedenlerini buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.