Hava Durumu

Seyir halindeyken kurşunlandı

Bursa’da 16 Z 3189 plakalı aracıyla seyir halinde olan Mirali G, kendisini 16 MCZ 23 plakalı otomobil ile takip eden ve husumetlisi olduğu öğrenilen Mehmet B tarafından trafikte seyir halindeyken kurşunlandı. Başından yaralanan Mirali G, hastaneye kaldırıldı. Mudanya İzmir yolu üzerinde seyir halinde olan Mirali G, aralarında alacak verecek meselesi olan Mehmet B tarafından bir

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2021 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2021 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Seyir halindeyken kurşunlandı

Bursa’da 16 Z 3189 plakalı aracıyla seyir halinde olan Mirali G, kendisini 16 MCZ 23 plakalı otomobil ile takip eden ve husumetlisi olduğu öğrenilen Mehmet B tarafından trafikte seyir halindeyken kurşunlandı. Başından yaralanan Mirali G, hastaneye kaldırıldı.


Mudanya İzmir yolu üzerinde seyir halinde olan Mirali G, aralarında alacak verecek meselesi olan Mehmet B tarafından bir süre trafikte takip edildi. İzmir kavşağında harekete geçen Mehmet B, yanında bulunan tabancayla Mirali G’ye adeta kurşun yağdırdı. Zanlı olay yerinden hızla uzaklaşırken, olayı gören diğer sürücüler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, Mirali G’nin başından vurulduğunu tespit ederek ilk müdahalenin ardından hemen Çekirge Devlet Hastanesine sevk etti. Emniyet ekipleri zanlıyı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.