Hava Durumu

Sorgusunda itiraf etti! Bursa'yı dehşete düşüren olayın sebebi belli oldu...

Bursa’da metroda yüzlerce kişinin gözü önünde bir kişiye kafa atıp göğsünden bıçaklayarak kaçan şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Suç dosyası kabarık olan şüpheli, ilk sorgusunda yolcuyu 'yan bakma' nedeniyle bıçakladığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sorgusunda itiraf etti! Bursa'yı dehşete düşüren olayın sebebi belli oldu...

Olay, Nilüfer ilçesindeki Ataevler Metro İstasyonu’nda meydana geldi.

Emre E., tanımadığı Deniz Temurtürkan ile yan bakma iddiası nedeniyle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda Emre E., Temurtürkan'a kafa atıp, göğsünden bıçakladı.

Temurtürkan, kanlar içinde yerde kalırken, metrodaki yolcular ise panik yaşadı. Emre E. de olay yerinden kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi metroda bulunanlar tarafından yapılan Temurtürkan, ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Deniz Temurtürkan'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 

6 SUÇ KAYDI VAR

Emre E. ise polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheli Emre E.'nin 6 suç kaydının bulunduğu belirtildi. 

İTİRAF ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alınan zanlı Emre E. bıçaklama sebebinin "yan bakma" meselesi olduğunu söyledi. 

 Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.