Hava Durumu

Tacizci adliyeye sevk edildi

Bursa’da evinin önünde oynayan çocuğu ara sokağa götürerek taciz eden 45 yaşındaki Murat Ö. Adliyeye sevk edildi. Yıldırım ilçesinde bir sokaktan yürüyerek geçen 45 yaşındaki fabrika işçisi Murat Ö, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğuna bir şeyler söyleyerek birlikte yürümeye başladı. Daha sonra küçük çocuğu dar bir ara sokağa çeken şahıs, burada çocuğu

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2021 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2021 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Tacizci adliyeye sevk edildi

Bursa’da evinin önünde oynayan çocuğu ara sokağa götürerek taciz eden 45 yaşındaki Murat Ö. Adliyeye sevk edildi.

Yıldırım ilçesinde bir sokaktan yürüyerek geçen 45 yaşındaki fabrika işçisi Murat Ö, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğuna bir şeyler söyleyerek birlikte yürümeye başladı. Daha sonra küçük çocuğu dar bir ara sokağa çeken şahıs, burada çocuğu öperek tacizde bulundu. Mahalledeki diğer çocukların ailelerine haber vermesi üzerine sokağa dökülen vatandaşlar Çocuk tacizcisini yakalayarak meydan dayağı attı. Daha sonra polise teslim edilen Murat Ö, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

AİLE BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
Sokaktan geçen 45 yaşındaki bir adam tarafından tacize uğrayan 5 yaşındaki küçük kızın ailesi ise yaşananlara isyan etti. Baba Birol Düş, “Böyle insanların sonu ya müebbet hapis olmalı ya da hadım edilmeli” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.