Hava Durumu

Temizlenen körfezi Yunuslar bastı

Geçtiğimiz aylarda Marmara denizinde görülen Müsilaj sorunu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yoğun ve titiz çalışmalarıyla sona erdi. Temizlenen Bursa sahillerine Yunuslar adeta akın etti. Marmara Denizinin özellikle güney kıyılarında etkili olan deniz salyası (müsilaj), Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinesinde yoğun bir çalışma temposunun ardından temizlendi. Yunus Balıkları, yeniden mavi rengine dönen Gemlik Körfezine geri döndü.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2021 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2021 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Temizlenen körfezi Yunuslar bastı

Geçtiğimiz aylarda Marmara denizinde görülen Müsilaj sorunu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yoğun ve titiz çalışmalarıyla sona erdi. Temizlenen Bursa sahillerine Yunuslar adeta akın etti.

Marmara Denizinin özellikle güney kıyılarında etkili olan deniz salyası (müsilaj), Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinesinde yoğun bir çalışma temposunun ardından temizlendi. Yunus Balıkları, yeniden mavi rengine dönen Gemlik Körfezine geri döndü. Sabah saatlerinde sahilden geçen vatandaşlar, Yunus balıklarının dansıyla heyecanlandı. Körfezde hareket halinde olan küçük kayık ve balıkçı teknelerini takip eden Yunusların körfeze geri dönmesi Bursalıları sevindirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.