Hava Durumu

Tıra arkadan çarptı kaza ucuz atlatıldı

Bursa’da otomobiliyle seyir halinde olan 68 yaşındaki Basri Başkurt, önünde seyreden tıra çarptı. Araç içinde sıkışan sürücüyü yol kenarında temizlik yapan görevliler çıkardı. Bursa Balıkesir yolu Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarında 10 BDL 32 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Basri Başkurt, önünde seyreden ve dönüş yapmak için sinyal veren Tıra bir anlık dikkatsizliği sonucu arkadan çaptı. Otomobil

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2021 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Tıra arkadan çarptı kaza ucuz atlatıldı

Bursa’da otomobiliyle seyir halinde olan 68 yaşındaki Basri Başkurt, önünde seyreden tıra çarptı. Araç içinde sıkışan sürücüyü yol kenarında temizlik yapan görevliler çıkardı.

Bursa Balıkesir yolu Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarında 10 BDL 32 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Basri Başkurt, önünde seyreden ve dönüş yapmak için sinyal veren Tıra bir anlık dikkatsizliği sonucu arkadan çaptı. Otomobil içinde sıkışan ve ayaklarından yaralanan Başkurt’a ilk yardımı yol kenarında temizlik çalışmaları yürüten görevliler yaptı. Kazayı yaralı atlatan Basri Başkurt hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipler, kaza nedeniyle fenalaşan tır sürücüsünün ise tansiyonunun yükseldiğini fark etti. Tır sürücüsü E.D de tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.