Hava Durumu

Traktörün çarptığı 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursa’da alışveriş yaptığı marketten çıktıktan sonra yolun karşısına geçerken traktörün altında kalan 7 yaşındaki Rami Abdulcelil hayatını kaybetti. İnegöl ilçesi Yeniceköy mahallesinde yaşayan Rami Abdulcelil arkadaşlarıyla birlikte telafi eğitim almak için okuluna gitti. Tenefüste arkadaşlarıyla okul karşısındaki markete giden çocuk, alışveriş yaptıktan sonra yeniden okula dönmek için yolun karşısına koştu. O sırada Mehmet I’nın kullandığı

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2021 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2021 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Traktörün çarptığı 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursa’da alışveriş yaptığı marketten çıktıktan sonra yolun karşısına geçerken traktörün altında kalan 7 yaşındaki Rami Abdulcelil hayatını kaybetti.

İnegöl ilçesi Yeniceköy mahallesinde yaşayan Rami Abdulcelil arkadaşlarıyla birlikte telafi eğitim almak için okuluna gitti. Tenefüste arkadaşlarıyla okul karşısındaki markete giden çocuk, alışveriş yaptıktan sonra yeniden okula dönmek için yolun karşısına koştu. O sırada Mehmet I’nın kullandığı 16 Y 4966 plakalı traktörün altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen sadece 24 saat hayata tutunabilen Rami Abdulcelil hayatını kaybetti. Sürücü ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.