Hava Durumu

TÜRSAB’da İsmail Kalkandeler, Saraçoğlu'na rakip oluyor!

Cumartesi günü gerçekleştirilecek Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu seçimlerine adaylığını açıklayan mevcut başkan Murat Saraçoğlu'na rakip çıktı. Adaylığını açıklayan İsmail Kalkandeler, "TÜRSAB Güney Marmara BTK seçimlerine Mavi liste ile adayız. Bursa ve Yalova'da kimin başarısı olduğuna bakmadan acentalarımızın çıkarına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2022 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2022 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
TÜRSAB’da İsmail Kalkandeler, Saraçoğlu'na rakip oluyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu, 8 Ekim Cumartesi günü seçime gidiyor. Seçim öncesi adaylığını açıklayan mevcut başkan Murat Saraçoğlu'na rakip çıktı. 

İsmail Kalkandeler yaptığı açıklama ile başkanlığa adaylığını açıklayarak, ''TÜRSAB Güney Marmara BTK seçimlerine Mavi liste ile adayız. Bursa ve Yalova da kimin başarısı olduğuna bakmadan acentalarımızın çıkarına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz'' dedi.

Güney Marmara BTK seçimlerine mavi listeden aday olan İsmail Kalkandeler, ''Acentalarımızın kaçak tur, vize,konaklama ve bilet gibi ciddi sorunları varken sadece ben bilirim anlayışına karşı durarak en doğal seçme gibi seçilme hakkımızı kullanıyoruz. Bursa ve Yalova da kimin başarısı olduğuna bakmadan acentalarımızın çıkarına olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz. Ayrıca valilik belediye gibi kenti yöneten sayın yöneticilerimizle meslek mensuplarının sorunlarına derman arayacağız. Herkes işini yapsın turizmi turizmciler bilir'' ifadelerini kullandı.

Açıklamada şeffaflık vurgusu yapan Kalkandeler, ''Şeffaflık için geliyoruz. Yerel makamlardan taleplerimizi tüm acentalarımız bilecek. İşin profesyonelleriyle ile yola çıktık. Turizm bizim işimiz ve sorunları çözmek için geliyoruz. Değişim yerelde başlar diyoruz ve söyleyecek sözümüz olduğunu ifade etmek istiyoruz'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.