Hava Durumu

Uludağ’da kaybolan 4 genç bulundu

Kış turizm merkezlerinin en önemli noktalarından biri olan Uludağ’a doğa yürüyüşü yapmaya çıkan 4 arkadaş kayboldu. Jandarmadan yardım isteyen kayıp şahıslara 6 saat sonra ulaşıldı. Bursa’dan doğa yürüyüşü yapmak için sabah saatlerinde Uludağ’a çıkan 21 yaşındaki M.E.V. 20 yaşındaki B.İ. E.K.ve F.D. 2’nci Oteller Gelişim Bölgesi’nden, Göller Bölgesine doğru yürümeye koyuldu. Sisle kaplanan yolda bir

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Uludağ’da kaybolan 4 genç bulundu

Kış turizm merkezlerinin en önemli noktalarından biri olan Uludağ’a doğa yürüyüşü yapmaya çıkan 4 arkadaş kayboldu. Jandarmadan yardım isteyen kayıp şahıslara 6 saat sonra ulaşıldı.

Bursa’dan doğa yürüyüşü yapmak için sabah saatlerinde Uludağ’a çıkan 21 yaşındaki M.E.V. 20 yaşındaki B.İ. E.K.ve F.D. 2’nci Oteller Gelişim Bölgesi’nden, Göller Bölgesine doğru yürümeye koyuldu. Sisle kaplanan yolda bir süre yürüyen gençler daha sonra yönlerini ve yollarını şaşırdı. Yürüyüşe başladıkları noktadan 15 kilometre uzağa ilerleyen gençler dönemeyeceğini anlayınca durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma Arama Kurtar ve AFAD ekipleri, bölgeye giderek arama çalışmalarına başladı. Ormanlık alana dağılan ekipler, kaybolan 4 genç ile sürekli irtibat kurdu. Drone ile havadan da devam eden aramalarda kayıp 4 arkadaş aramaların 6’ncı saatinde bir patika yolda bulundu. Gençler tedbir amaçlı Kestel Devlet Hastanesine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.