Hava Durumu

Dijitalleşen belgeler Milyonlarca ağacı korudu

Pek çok sektörde dijitalleşmenin ön plana çıktığı son yıllarda vergi teknolojileri alanında yazılımlar üreten YTÜ Yıldız Teknopark firmalarından SNI, geliştirdiği ürünlerle karbon ayak izinin azaltılmasına destek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Dijitalleşen belgeler Milyonlarca ağacı korudu

Kurulduğu günden bu yana sistemleri üzerinden 700 milyon e-dönüşüm belgesi ve 1.3 milyon seviyesinde raporlamanın iletildiği firma bu sayede 140 bin ağacın korunmasını sağladı.
Vergi teknolojileri alanında yazılımlar üreten, e-fatura, e-arşiv, e-irsaliye gibi ürünleri bulunan SNI firması hem Türkiye’nin hem de yurtdışındaki ülkelerin vergi mevzuatlarını takip ederek bu mevzuatlara uygun ürünler oluşturuyor ve firmalara sunuyor. 2006 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren firma 30’un üzerinde ülkede 700’den fazla firmaya hizmet veriyor. YTÜ Yıldız Teknopark firmaları arasında yer alan SNI, vergi mevzuatlarının hızla değiştiği günümüz iş dünyasında şirketlerin yasal yükümlülüklerini zamanında ve en az maliyetle yerine getirmelerine yönelik çözümler sunan bir teknoloji şirketi olmasının yanı sıra sıfır kağıdın kullanıldığı çevreci çözümlerle daha yeşil doğaya da katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.