Hava Durumu

Sağanak hayatı felç etti! Okullar tatil edildi...

İzmir'de etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Dün geceden beri etkili olan sağanak nedeniyle derelerin taştı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı göle döndü, araçlar suya gömüldü. Dikili ilçesinde okullar tatil edildi, derenin taşması sonucu bazı caddeler trafiğe kapandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Sağanak hayatı felç etti! Okullar tatil edildi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İzmir için sağanak yağış uyarısının ardından, kentte dün akşam saatlerinde yağmaya başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren sağanak yağış hayatı felç etti. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle merkez ilçelerden özellikle Buca ve Bornova’da caddeler ve sokaklar adeta göle döndü.

VATANDAŞLAR DURAKLARA SIĞINDI

Kentte etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı vatandaşlar çareyi otobüs duraklarına sığınmakta bulurken, bir kadın ise çorabını ve ayakkabısını çıkarıp paçalarını katlayarak göle dönen yolda yürüyüp yoluna devam etti.

DİKİLİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Dikili ilçesinde ise şehir merkezinden geçen Sülüklü Deresi taştı. Derenin çevresindeki sokaklarda yükselen su nedeniyle İsmet Paşa Mahallesi'nde bazı araçlar mahsur kaldı, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

 İlçede öğleden sonra okullar tatil edildi.

İlçe merkezindeki birçok sokakta suların yükselmesi nedeniyle yollar trafiğe kapatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.