Hava Durumu

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

ABD'nin Kentucky eyaletinde yer alan Lousville kentinde bir saldırgan çok sayıda kişiye ateş açtı. Olayda birden fazla ölü ve çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken, zanlının gözaltına alındığı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2023 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville kentinde polis, meydana gelen bir silahlı saldırının ardından "çok sayıda ölü ve yaralı" olduğunu açıkladı.

CNN saldurganın aralarında bir de polisin bulunduğu 6 kişiyi vurduğunu belirtti, ancak vurulan kişilerin ölü ya da yaralı olup olmadıklarına ilişkin bir bilgi vermedi. 

Louisville Metro Polis Departmanı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "aktif bir saldırgana" müdahale edildiğini belirtti. Halktan bölgeden uzak durmaları istendi.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis, ayrıca saldırganın "etkisiz hale getirildi"ğini ve artık bir tehdit oluşturmadığını açıkladı.

Olay yerinden gelen görüntüler ise bölgedeki yoğun  polis varlığını ve yerlerdeki cam kırıklarını gösterdi.

Kentucky Valisi Andy Beshear  konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Lütfen olaydan etkilenen tüm aileler ve Louisville şehri için dua edin." dedi.  Kentin belediye başkanı Craig Greenberg de olaydan kısa bir süre sonra bölgeye geldi.

Olay, Louisville'in şehir merkezinde, Louisville Slugger Field beyzbol stadyumunun yakınında ve Kentucky Uluslararası Kongre Merkezi ile Muhammad Ali Merkezi'nden birkaç blok ötede meydana geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.