Hava Durumu

Dehşete düşüren olay! 3 yaşındaki kızı herkesin önünde tren raylarına attı

ABD'nin Oregon eyaletindeki bir tren istasyonunda bir kadın, aniden ayağa kalkarak annesinin yanında bekleyen 3 yaşındaki bir kızı raylara itti. Neye uğradığını şaşıran küçük kız baş aşağı raylara düştü. Olay sonrası küçük kız hastaneye kaldırılırken, 32 yaşındaki saldırgan kadın ise tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2022 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2022 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Dehşete düşüren olay! 3 yaşındaki kızı herkesin önünde tren raylarına attı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaletindeki Portland'ın Gateway Transit Center MAX tren istasyonunda gerçekleşen olayda istasyonda bekleyen 32 yaşındaki Brianna Lace Workman isimli kadın, annesiyle birlikte tren bekleyen 3 yaşındaki kızı bir anda ayağa kalkarak raylara itti.

KAMERA ANBEAN KAYDETTİ

Önce yüzüstü sonra da platformdan tepetaklak bir şekilde düşerek başını raylara çarpan küçük kız hastaneye kaldırıldı. Çevredekileri buz kestiren olay istasyonun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

TUTUKLANDI

O anlarda trenin gelmemesi olası bir facianın önene geçerken, küçük kızın çevredekiler tarafından kurtarılmaya çalışıldığı anlarda 32 yaşındaki kadının ise hiçbir şey yapmadan geri oturması dikkat çekti. Multnomah İlçe Bölge Savcısı Mike Schmidt, saldırganın tutuklandığını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.