Hava Durumu

Hırsızlığın böylesi görülmedi! 2 kilometrelik yolu çaldılar...

Hindistan'da bir köyde 2 kilometrelik yolun tamamının çalındığını ve yerine ekinlerin çıktığını gören çevre sakinleri hayatlarının şokunu yaşadı. Haydutların yolu çaldıktan sonra hırsızlığı gizlemek için yerine buğday ektikleri ve bunun için bir traktör kullandıkları öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Hırsızlığın böylesi görülmedi! 2 kilometrelik yolu çaldılar...

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Kharouni köyünde yaşanan bir hırsızlık olayı, görenleri şaşkına çevirdi. Köylüler, beş gün önce yaşanan olaylardan önce Khaharauni ve Khadampur adlı iki köyü birbirine bağlayan yolu yıllardır kullanıyorlardı. Ancak bir sabah uyandıklarında, 2 kilometrelik yolun tamamının kaybolduğunu ve ekinlerin ortaya çıktığını gördüler.

Mynet'te yer alan habere göre, haydutların yolu çaldıktan sonra hırsızlığı gizlemek için yerine buğday ektikleri ve bunun için bir traktör kullandıkları söylendi. Khadampur köyü halkı ise buna itiraz ettiğinde, sorun çıkaranlar bu köylülere saldırarak ve onları sopa ve sopalarla tehdit ederek misilleme yaptı.

YOL ÇALIŞMALARI İÇİN SÖZ VERDİ

Olay ülkede büyük yankı uyandırdı. Yolun kapanması nedeniyle vatandaşların ulaşımda büyük zorluk yaşadıkları bildirilirken, Khadampur köyünde yaşayanların, son birkaç gündür kaldırımlar yardımıyla yolunu bulmak zorunda kaldıkları ortaya çıktı.

Çarşamba günü, Khadampur bölgesinin birkaç sakini şikayetlerini Bölge Sorumlusuna iletti. Memur, köylülere durumu incelemeleri için söz verdi ve olaydan sorumlu olanların cezalarını çekecekleri konusunda onları uyardı. Ayrıca vatandaşların kısa süre sonra yolu tekrar kullanabileceklerini söyledi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.