Hava Durumu

İnsanlara küsüp 32 yıl önce ormana kaçtı! Bu evden çıkan adamı ilk kez görenler şaşırıp kalıyor

32 yıl önce insanlardan kaçarak Batı Almanya, Longkamp'ta bir ormana yerleşen 56 yaşındaki ünlü münzevi Friedmunt Sonnemann'ı ilk kez görenler büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2022 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İnsanlara küsüp 32 yıl önce ormana kaçtı! Bu evden çıkan adamı ilk kez görenler şaşırıp kalıyor

Dünya genelinde farklı hayat hikayesine sahip birçok insan var. O insanlardan biri de Almanya'da yaşayan 56 yaşındaki münzevi Friedmunt Sonnemann. Bundan tam 32 yıl önce insanlardan kaçarak Batı Almanya, Longkamp'taki bir ormana yerleşen Sonnemann, o günden bu yana elektrik ve normal insanlar gibi şebeke suyu kullanmadan yaşıyor.

İLK KEZ GÖRENLER BÜYÜK BİR ŞAŞKINLIK YAŞIYOR

Artık bölgede çok bilinen ve "Gerçek hayattaki Gandalf" olarak adlandırılan Friedmunt Sonnemann'ı ilk kez görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Saçları ve sakallarıyla kendine has bir üslubu olan Friedmunt Sonnemann, "Hiçbir eksiğim veya talebim yok. Sadece bu şekilde yaşamak istiyorum" ifadelerini kullanıyor.

YIKANMAK VE YEMEK İÇİN YAĞMUR SUYU KULLANIYOR

İçme suyunu yakınındaki bir kaynaktan temin eden Friedmunt Sonnemann, yemek yapmak ve yıkanmak için ise yağmur suyunu depolayarak kullanıyor. Gün içerisinde bitkilerle ilgilenen Sonnemann, yemek olarak da pirinç ve erişteyi daha fazla tüketiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.