Hava Durumu

Midesinden çıkana inanamayacaksınız! Tam 30 cm uzunluğunda, üstelik canlı!

Karın ağrısından şikayetçi olan bir adamın hastaneye gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Midesinde bir yılan olduğunu öğrendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Midesinden çıkana inanamayacaksınız! Tam 30 cm uzunluğunda, üstelik canlı!

Karın ağrısından şikayetçi olan bir adamın midesinde 30 cm uzunluğunda yılan balığı yaşadığını gören cerrahlar şaşkına döndü. İsmi açıklanmayan hasta acil müdahaleyle hemen ameliyata alındı.

Vietnam'ın Quang Ninh eyaletindeki hastaneye 34 yaşındaki ismi açıklanmayan bir hasta şiddetli karın ağrısı şiddetiyle başvurdu. Hastanede çekilen röntgen ve ultrasonda hastanın midesinde yabancı bir cisim olduğu görüldü. Doktorlar ne olduğunu çözemedikleri cismin hastanın bağırsaklarının delinmesin ve karın iç duvarının şişip ağrımasına neden olduğunu tespit ettiler.

Ameliyat sırasında hâlâ canlı bir halde bulunan yılan balığı başarılı bir şekilde hastanın midesinden çıkartıldı. Yılan balığının içine nasıl girdiğini açıklamadı ancak doktorlar yılan balığının anüsüne girdiğini, kalın bağırsağından yukarı kaydığını, bağırsağını ısırdığını ve karnına girdiğini düşünüyor. Doktorlar yılan balığını çıkardıklarında hâlâ hayatta olmasına şaşırdıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.