Hava Durumu

Heyecanlı bekleyiş sona erdi! Tercih sonuçları açıklandı...

KPSS-2023/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanarak, yerleştirme sonuçlarına erişim açıldı. İşte sonuçların öğrenebileceği ÖSYM sorgu adresi...

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Heyecanlı bekleyiş sona erdi! Tercih sonuçları açıklandı...

KPSS-2023/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanarak, yerleştirme sonuçlarına erişim açıldı.

Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 20-27 Aralık 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2023/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına, 8 Ocak’ta saat 14.30'dan itibaren ÖSYM’nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişmeye başladı.

KPSS 2023/2 TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ sayfasından öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından Bakanlığa elektronik ortamda verilecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.