Hava Durumu

Öğrenciler dikkat! O ilimizde okullar tatil edildi! Valiliklerden peş peşe açıklamalar...

Olumsuz hava koşulları yurt genelinde etkisini sürdürürken valiliklerden peş peşe açıklamalar geldi. O illerimizde okulların 1 günlük süreyle tatil edileceği duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Öğrenciler dikkat! O ilimizde okullar tatil edildi! Valiliklerden peş peşe açıklamalar...

AFAD, Meteoroloji Genel Müdürlüğü olumsuz hava şartlarına karşılık vatandaşları sık sık uyarırken valiliklerden peş peşe son dakika açıklamaları geldi.

İstanbul ve Zonguldak Valiliği, devam etmesi beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir günlük süreyle tatil edileceğini duyurdu.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personeller de 20 Kasım'da izinli sayılacak.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü  ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

ZONGULDAK VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.