Hava Durumu

Çalışanlarına verdiği çılgın ikramiyeyle gündeme oturan işveren konuştu! Sözleri gönülleri fethediyor...

Skoda’nın Türkiye distribütörü Yüce Auto'dan yapılan maaş çıkışı sosyal medyanın gündemine oturdu. Çalışanlarına 25 maaş ikramiye dağıtan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, ''Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik. Bizim yaptığımız gayet normal bir şey.'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2022 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Çalışanlarına verdiği çılgın ikramiyeyle gündeme oturan işveren konuştu! Sözleri gönülleri fethediyor...

Çek otomotiv üreticisi Skoda’nın Türkiye distribütörü Yüce Auto’nun 120 çalışanına 25 maaş ikramiye vermesi iş dünyasının gündemine oturdu. Yüce, pandeminin patlak verdiği ilk zamanlarda yaptığı, “Hiçbir çalışanı işten çıkarmayacağız” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

Otomotiv yazarı Gazeteci Emre Özpeynirci'nin sosyal medya hesabından duyurduğu iddiayı doğrulayan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce Habertürk'e konuştu.

Yüce, yaptıklarının gayet normal olduğunu belirterek, "Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına da hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik" dedi.

"ÇALIŞANLARIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ"

Yüce Auto'nun çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiklerini aktaran Ahmet Yüce, "Çalışanlarımız bizim her şeyimiz, ailemiz. Başarımızın altında çalışanlarımızın emekleri var. Bu yıl işlerimiz yolunda gitti ve böyle bir karar aldık" ifadelerini kullandı.

Ahmet Yüce, Yüce Auto'nun ortağı olan Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile konuşarak söz konusu kararı aldıklarını da anlatarak, "Bizim yaptığımız gayet normal bir şey. Geçen yıl da çalışanlarımıza 15 maaş ikramiye vermiştik" diye konuştu.

AHMET YÜCE KİMDİR?

Skoda Türkiye distribütörü Yüce otomobilin sahibi Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Ahmet Yüce, 1977 yılından bu yana otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin faaliyete geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Yüce otomobil Skoda'nın da Türkiye distribütörü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.