Hava Durumu

İdrar lekeli pantolon eleştiri oklarının hedefinde! Fiyatı da dudak uçuklatıyor...

İngiliz-İtalyan giyim markası Jordanluca tarafından piyasaya sürülen kot pantolon sosyal medyayı karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İdrar lekeli pantolon eleştiri oklarının hedefinde! Fiyatı da dudak uçuklatıyor...

Son dönemde birbirinden çılgın tasarımların ortaya çıktığı moda dünyasında kısa bir süre önce piyasaya sürülen 800 dolarlık (yaklaşık 25 bin TL) kot pantolon büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. 

Milano Moda Haftası'nda tanıtılan ve Jordanluca isimli markanın satışa çıkardığı kot pantolonun üzerindeki idrar izi deseni eleştirileri de beraberinde getirdi. Kot pantolonun tam kasık bölgesinde kumaşın daha koyu olduğu görülürken bunun sanki idrar gibi görülmesi tüketicilerin tepkisini çekti. 

İnternet sitesi üzerinden satışa çıkan ve kısa bir sürede her bedeni kapış kapış satılan pantolonları ise sosyal medya kullanıcıları yerden yere vurdu. Bazı kullanıcılar, "Bu kadar para verip altıma yapmış gibi gözükmem istemem" derken diğer kullanıcılar da desenin çok kötü olduğuna vurgu yaptı. 

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Neden bir insan bunu giymek ister ki? Bu çok aptalca" derken, bir diğer kullanıcı ise, "Dışarıda tuvalet sırası beklemenize gerek yok. Artık altınıza yapabilir ve bu yeni moda diyebilirsiniz" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.