Hava Durumu

İlk Evim İlk İşyerim projesine başvuru sayısı belli oldu

İlk Evim İlk İşyerim projesinde başvuru sayısı belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, başvuruların 8 milyona ulaştığını, 5 milyon geçerli başvuru olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2022 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2022 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
İlk Evim İlk İşyerim projesine başvuru sayısı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı'nda HaberTürk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İşyerim projesinde başvuru sayısının 8 milyona ulaştığını, 5 milyon geçerli başvuru olduğunu duyurdu. Kurum, "Bu ilk projenin ilk etabı. 2., 3. etap olacak. 2 milyona yakın vatandaşımıza bu evlerin erişimi sağlanacak." dedi.

Murat Kurum'un açıklamalarından satır başları:

20 yılda çok büyük atılımlar gerçekleşti. Hemen hemen her alanda... Şehirlerin ihyası, inşası adına çok önemli projeler gerçekleşti.

İlk Evim İlk İşyerim projesinde başvuru sayısı 8 milyona ulaştı, 5 milyon geçerli başvuru var.

İlk Evim İlk İşyerim projesi, Türkiye Yüzyılı projesidir. Çevre, insan, doğa odaklı anlayışla muhteşem Türk şehirleri... Türkiye Yüzyılı'nda 7 kıtaya anlatacağımız anlayışla bir şehircilik anlayışı olacaktır.

Bu ilk projenin ilk etabı. 2., 3. etap olacak. 2 milyona yakın vatandaşımıza bu evlerin erişimi sağlanacak. Geride kimsenin bırakılmadığı, tüm kesimlerin içinde yer aldığı bir proje.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.