Hava Durumu

Amatör çiftçilerin hayal kırıklıkları

Pandemi döneminde zamanlarını  büyük bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kalan çok sayıda vatandaş, evlerinde veya bahçelerinde küçük çaplı çiftçilik yapmaya merak sardı. Bir çoğu bu konuda marifetini konuşturup başarılı olurken, bazıları ise  büyük hayal kırıkları yaşadı. Pandemi dönemi, beraberinde çok farklı alışkanlıklar edinilmesine neden olurken, alışılmış ve rutin hale dönüşmüş bir çok alışkanlığı ise unutturdu. İnsanlar

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2021 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2021 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Amatör çiftçilerin hayal kırıklıkları

Pandemi döneminde zamanlarını  büyük bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kalan çok sayıda vatandaş, evlerinde veya bahçelerinde küçük çaplı çiftçilik yapmaya merak sardı. Bir çoğu bu konuda marifetini konuşturup başarılı olurken, bazıları ise  büyük hayal kırıkları yaşadı.

Pandemi dönemi, beraberinde çok farklı alışkanlıklar edinilmesine neden olurken, alışılmış ve rutin hale dönüşmüş bir çok alışkanlığı ise unutturdu. İnsanlar yeni hobi ve uğraşlar edindi. Bunların en başında ise balkon çiftçiliği geldi. Balkonlarda domates, salatalık, biber, mevsimine göre ise havuç ve çilek gibi ürünler yetiştirildi.

Kimileri yetiştirdikleri ürünlerden memnun kalırken, bazıları ise büyük hayal kırıklıkları yaşadı. Yaşanan bu hayal kırıklıklarını  kendi sosyal medya hesaplarından yayınlayan balkon çiftçilerine ait o kareler görenleri gülümsetti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.