Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni Anayasa çağrısı! 'Bunda korkulacak bir şey yok'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te 'Kadınlarla Büyük Türkiye' programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki konuşmasında, Anayasa düzenlemesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Güçlü aile güçlü milletleri doğurur. Muhalefet bundan endişe etmiş. Bunda korkulacak bir şey yok. Aileyi en güçlü şekilde ayakta tutacak bir politika takip etmenin kararlılığı içindeyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni Anayasa çağrısı! 'Bunda korkulacak bir şey yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te Panaroma 25 Aralık Müzesi'nde “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Programı”nda açıklamalarda bulundu. Yeni Anayasa düzenlemesi ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Muhalefet bundan endişe etmiş. Bunda korkulacak bir şey yok' dedi.

Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları;

Kadını hayatın her alanında desteklerken, aileyi de en güçlü şekilde ayakta tutup geliştirecek bir politika takip etmenin kararlılığı içindeyiz.

Teklifini vermeye hazırlandığımız son anayasa değişikliğiyle aile kurumumuza ve insan fıtratına yönelik tehditlerin önüne bir set daha çekmiş olacağız.

YENİ ANAYASA AÇIKLAMASI

Türkiye'de anayasadan yasalara kadar kadınlarımızı güçlendirirken aslında ülkemizin potansiyelini de arttırıyoruz. Kadınıyla erkeğiyle her vatandaşımızın ülkemize katacağı çok şeyler var.

'BUNDA KORKULACAK BİR ŞEY YOK'

Gelin bu işi anayasada çözelim. Sadece başörtüsü değil aile de anayasal zemine otursun. Güçlü aile güçlü milletleri doğurur. Zayıf aile güçlü milleti zayıflatır. İşte buna fırsat vermemek için ortak çalışma önerisinde bulunduk. Muhalefet bundan endişe etmiş. Bunda korkulacak bir şey yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.