Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı! Bir bölümünde meydan okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla video mesaj yayınladı. Erdoğan, "Bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Milletimiz beraberliğine, kardeşliğine sahip çıktıkça Allah'ın izniyle bizi kimse bölemeyecektir. Ay yıldızlı bayrağımızın yükselişi hep sürecektir. Siyasi, ekonomik, askerî, diplomatik başarılarımızla dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku vermeye devam ettikçe önümüzdeki sisler giderek dağılacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı! Bir bölümünde meydan okudu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan videolu yeni yıl mesajında önemli mesajlar verdi. Erdoğan, "Bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Milletimiz birliğine, beraberliğine, kardeşliğine sahip çıktıkça, Allah'ın izniyle bizi kimse bölemeyecektir. Allah'ın izniyle ay yıldızlı bayrağımızın yükselişi hep sürecektir. Siyasi, ekonomik, askerî, diplomatik başarılarımızla dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku vermeye devam ettikçe, önümüzdeki sisler giderek dağılacaktır." dedi.

"ŞEHİTLERİMİZ SEBEBİYLE YENİ YILA BURUK GİRİYORUZ"

Erdoğan mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bu gece 2023 yılını tamamlıyor, 2024 yılına adım atıyoruz. Yeni takvim yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aslında her yeni yılın sevinçle, umutla ve heyecanla karşılanması gerektiğine inanıyoruz. Ancak bu yeni yıla hem bölgemizdeki ve dünyadaki olumsuzluklar, hem de geçtiğimiz günlerde verdiğimiz şehitlerimiz sebebiyle buruk bir şekilde giriyoruz."

GAZZE'Yİ DE UKRAYNA'YI DA UNUTMADI

İnsanlığın tamamı için daha güzel, daha huzurlu, daha müreffeh bir gelecek umudumuzu elbette muhafaza ediyoruz. Bunun için önce sözde demokrat ve özgürlükçü ülkelerin eli kanlı terör örgütlerine verdikleri destekleri kestiğini görmemiz gerekiyor. Bunun için önce Gazze'de masum çocukların, kadınların katledilmesine karşı tüm ülkelerin ve kurumların ortak tavır aldığını görmemiz gerekiyor. Bunun için önce Rusya, Ukrayna savaşı başta olmak üzere bireyleri acıya, boğan ve ülkelerin kaynaklarını heba eden çalışmaların durdurulması için. Adil ve samimi çaba gösterildiğini görmemiz gerekiyor. Bunun için önce asırlardır sömürülen ve onurları çiğnenen toplumların zenginliklerinin kendi gelecekleri, refahları, güvenlikleri için kullanıldığını görmemiz gerekiyor. Umutları fiiliyete dönüştürmek için dünyadaki tüm ülkelerin, kurumların, fertlerin ortak değerler ve ilkeler etrafında bütünleşmesini temin etmemiz gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.