Hava Durumu

Kabine toplanıyor! Masada 1 milyon Suriyelinin dönüş projesi de var...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de toplanacak. 1 milyon Suriyelinin ülkelerine dönüş projesinin takvimine ilişkin ayrıntıların masaya yatırılacağı toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise enflasyon ve fiyat artışlarıyla mücadele çerçevesinde atılacak adımlar olacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2022 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2022 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kabine toplanıyor! Masada 1 milyon Suriyelinin dönüş projesi de var...

Kabine toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıda sığınmacı ve göçmenlerle ilgili devam eden tartışmanın ele alınması bekleniyor.

SURİYELİLERİN DÖNÜŞÜNE AİT PROJE MASADA

Kabine toplantısında 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesinin değerlendirilmesi ve projenin takvimine ilişkin ayrıntıların masaya yatırılacağı belirtiliyor.

ENFLASYON VE FİYAT ARTIŞLARIYLA MÜCADELEDE ATILACAK ADIMLAR

Ekonomideki son gelişmeler de Kabine'nin gündeminde olacak. Bu çerçevede hem enflasyonla hem de fiyat artışları ile mücadele çerçevesinde atılacak adımlar ele alınacak.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI DA BAŞLIKLAR ARASINDA

Toplantıda ayrıca yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ile Ukrayna-Rusya savaşının kapsamlı şekilde değerlendirilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.