Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'nun 'destek çağrısı' sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yanıt geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partililere yönelik sözleri için, "O bizim derdimiz değil, onların derdi. Onların derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz" dedi. Erdoğan, Mir Kart sistemine ilişkin de "Bu bir Mir Kart olayı değil, alternatifleri neler, ne gibi adımlar atabiliriz bunlar üzerinde çalışmaları yürüteceğiz" ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Kılıçdaroğlu'nun 'destek çağrısı' sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yanıt geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ukrayna ve Rusya arasındaki esir takasıyla ilgili olarak Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk.Putin'in ısrarla üzerinde durduğu bir isim vardı. Bu ismi biz Rusya'ya gönderdik" dedi. Konuşmasının devamında Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'destek çağrısı' ile ilgili de açıklamada bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

'GÜBRE NAKLİNİ DE BAŞLATACAĞIZ'

"4 milyon tonu aşan tahıl koridorundan gidişler oldu. Şu ana kadar gelenler daha çok Ukrayna'dan. Rusya'dan gübre naklini de başlatacağız.

'BUNLAR TAMAMEN BİZİM MİSAFİRİMİZ"

Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. Bunlar tamamen bizim misafirimiz. Putin'in ısrarla üzerinde durduğu bir isim vardı. Bu ismi biz Rusya'ya gönderdik.

KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

O bizim derdimiz değil. Onların derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Şu ana kadar Cumhur ittifakı kararlı bir şekilde yola devam ediyor. Onlar da kararsız bir şekilde yola devam ediyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.