Hava Durumu

Traktör devrildi iki kardeş öldü

Bursa’da tarlalarına çalışmaya giderken devrilen traktör 17 yaşındaki Kadir Biçer ve 10 yaşındaki kız kardeşi Hanife Biçer’e mezar olurken. Anne ve 10 yaşındaki bir başka kardeşi ise hastanelik etti. İznik ilçesine bağlı Sansarak mahallesinde yaşayan 45 yaşındaki Zale Biçer ve 3 çocuğu traktöre binerek tarlalarında çalışmak için yola koyuldu. 17 Yaşındaki Kadir Biçer’in kullandığı traktör

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2021 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2021 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Traktör devrildi iki kardeş öldü

Bursa’da tarlalarına çalışmaya giderken devrilen traktör 17 yaşındaki Kadir Biçer ve 10 yaşındaki kız kardeşi Hanife Biçer’e mezar olurken. Anne ve 10 yaşındaki bir başka kardeşi ise hastanelik etti.


İznik ilçesine bağlı Sansarak mahallesinde yaşayan 45 yaşındaki Zale Biçer ve 3 çocuğu traktöre binerek tarlalarında çalışmak için yola koyuldu. 17 Yaşındaki Kadir Biçer’in kullandığı traktör yolda kontrolden çıkarak devrildi. Korkunç kazada Kadir Biçer ile yanında oturan 10 yaşındaki kız kardeşi Hanife Biçer traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Traktörün römorkunda oturan anne Zale Biçer ile 10 yaşındaki oğlu Burhanettin Biçer ise ağır yaralandı. Yaşanan kaza sonrası Biçer ailesinin yakınları sinir krizleri geçirirken. İki kardeşin cenazeleri morga kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.