Hava Durumu

A101 müşterileri isyanda: 3 üründe 3 ayrı skandal

A101 zincir marketin, son kullanma tarihi geçmiş lokum, kurtlu konserve ve yarısı boş ürün satması sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2022 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2022 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
A101 müşterileri isyanda: 3 üründe 3 ayrı skandal

Artan maliyetleri gerekçe göstererek fahiş zamlar yapan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrasında ise ürünlerde kuruş indirim uygulayan A101, tepki çeken ürünleriyle sosyal medyada gündem oldu.

A101 zincir market müşterileri üç üründe yaşadıkları sorun nedeniyle şikayette bulundu. 3 üründe 3 ayrı sorun yaşadıklarını resimleri ile paylaşan sosyal medya kullanıcıları, "Bu ülke neden bu kadar ahlaksız" diyerek tepki gösterdi. 

Bir A101 market müşterisi, marketten aldığı lokumun tarihinin geçtiğini iddia etti. Lokumun paketinin son kullanma tarihi yazan kısmının karalandığını ifade eden müşteri, karalamayı silince son kullanma tarihinin geçtiğini anladıklarını söyledi.

ÖLÜ TIRTIL ÇIKTI

Bir başka A101 müşterisi ise, marketten aldığı konserve mısırın içinde ölü tırtıl çıktığını iddia etti. Fabrikaların ne kadar denetlendiğini soran müşteri "Yetkililerden açıklama bekliyorum" dedi.

YARISI BOŞ

A101 market müşterisi, marketten yüzde 50 indirimli olarak aldığı bir kutu çikolatada ambalajın yarısı kadar dolu olduğunu gördü. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.