Hava Durumu

Albayrak'ın acı günü! 15 yaşındaki torunu AVM'nin 4'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın torunu 15 yaşındaki Batuhan Bostancı, İstanbul Şişli'deki bir alışveriş merkezinin yemek bölümünde bulunan balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2022 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Albayrak'ın acı günü! 15 yaşındaki torunu AVM'nin 4'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti

Sarı-Kırmızılılar'ın eski başkanvekili Abdurrahim Albayrak'ın torunu 15 yaşındaki Batuhan Bostancı hayatını kaybetti. İstanbul Şişli'deki bir alışveriş merkezinin yemek bölümünde bulunan balkondan düşerek ağır yaralandı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Batuhan Bostancı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Asil Bostancı'nın oğlu Batuhan Bostancı'nın vefatı üzerine Galatasaraylı spor muhabirleri Abdurrahim Albayrak'a başsağlığı mesajları gönderdi.

CHP'Lİ KAYA: OLAYIN NASIL OLDUĞU ARAŞTIRILACAK

CHP Spor Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya da konuya ilişkin Haberler.com'a özel açıklamada bulundu. Albayrak ailesine ve spor camiasına baş sağlığı dilediğini belirten Kaya, "Abdurrahim bey şu anda hastanede. Telefonlarına cevap veremiyor. Olayın nasıl olduğunu öğrenmeye çalışacaklar. Çok acı bir olay. Biz de CHP ailesi olarak hem Albayrak ailesine hem de spor camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.