Hava Durumu

Amedspor-Bursaspor maçında skandal görüntüler! Paçavra açtılar...

Amedspor tribünleri, Bursaspor ile oynadığı maçta sözde Kürdistan paçavraları açarak tezahüratlarda bulundu. Sosyal medya çalkalandı. Vatandaşlar bunun bir provokasyon olduğunu, Amedspor'un kapatılması gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Amedspor-Bursaspor maçında skandal görüntüler! Paçavra açtılar...

2.Lig Beyaz Grup'ta Amedspor, bu akşam saat 19.00'da sahasında Bursaspor'u ağırladı. Maçtan çok çıkan olaylar konuşuldu. Ev sahibi ekibin taraftarları stada sözde Kürdistan paçavralarını sokarak sloganlar attı.

SÜLEYMAN SOYLU GÖREVE ÇAĞRILDI

Atatürk pankartının stada sokulmazken, sözde Kürdistan bayraklarının stada sokulmazsına göz yumulması büyük tepki uyandırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu göreve davet etti. Vatandaşlar bunun bir provokasyon olduğunu, Amedspor'un kapatılması gerektiğini vurguladı. 

"MAÇI İPTAL ET TFF"

Yaşananların ardından Bursaspor taraftarı sosyal medyada "Maçı iptal et TFF" etiketi ile paylaşımlar yaptı. Kısa sürede gündeme oturan etiket ile binlerce paylaşım yapıldı.

MAÇ ÖNCESİ FUTBOLCULARA SALDIRI

Öte yandan Diyarbakır ekibini destekleyen taraftarlar, ısınmaya çıkan Bursasporlu futbolcuları yabancı madde yağmuruna tutmuştu. O anlar stadyumda bulunan bir taraftarın telefonla çektiği videoya yansımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.