Hava Durumu

Bakan Soylu 'Lanet olsun insanlığınıza' diyerek paylaştı! Yürek yakan görüntüler...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ege Denizi'nde ölüme terk edilen düzensiz göçmenler nedeniyle Yunanistan'a tepki göstererek, "Lanet olsun insanlığınıza" dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2022 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2022 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bakan Soylu 'Lanet olsun insanlığınıza' diyerek paylaştı! Yürek yakan görüntüler...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan unsurlarınca ölüme terk edilip, Muğla açıklarında cansız bedenleri bulunan 2 kardeşin görüntülerini paylaşarak, "Lanet olsun insanlığınıza. Avrupa ve Yunanistan, bu katliamların sorumlusu sizsiniz" dedi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, dün Muğla açıklarında, Yunanistan unsurlarınca ölüme terk edilen 73 düzensiz göçmenin kurtarıldığını; 2'si bebek, 3'ü çocuk, 1'i kadın toplam 6 düzensiz göçmenin ise cansız bedenlerine ulaşıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da hayatını kaybeden 2 kardeşin görüntüsünü Twitter'daki hesabından paylaşarak "Lanet olsun insanlığınıza. Bu görüntüleri verdiğimiz için üzgünüz... Lübnan'dan İtalya'ya geçmek isteyen göçmenlere ve masum çocuklara yine Yunanistan katliamı. İki kardeşten, Asım 9 aylık, Abdulvahap 4 yaşında idi. Avrupa ve Yunanistan! Bu katliamların sorumlusu sizsiniz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.