Hava Durumu

Bir de hoca olacak! Depremzede öğrencisine söylediği sözler sosyal medyada infial yarattı!

Düzce Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan bir kişinin online derste Hatay'daki depremzede öğrencisiyle konuşması sosyal medyada gündem oldu. Şahsın, öğrencisinin dersle ilgili bir konudaki görüşüne "Sanki atom bombası attılar" diye yanıt vermesi tepki çekti. Konuyla ilgili Düzce Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Konuyla ilgili rektörlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Bir de hoca olacak! Depremzede öğrencisine söylediği sözler sosyal medyada infial yarattı!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilimizde büyük yıkım yaşanırken, felaketten en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu. Evinden olan binlerce depremzede çadır, konteyner, yurt vb. noktalarda hayatını devam ettirmeye başladı.

"ATOM BOMBASI ATTILAR SANKİ"

Bu noktada Düzce Üniversitesi kadrosundan bir öğretim görevlisinin, online derse Hatay'dan katılan depremzede öğrencisi ile diyaloğu gündem oldu.

Adı açıklanmayan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi, öğrencisinin depremzede olduğunu bilmesine rağmen ısrarla röportaj istedi. Depremzede öğrenci "hocam röportaj yapacak kimse yok, şehir yok zaten" sözlerine "bırak ya sanki atom bombası attılar" şeklinde cevap verdi. Öğrenci, çaresiz bir şekilde "Hocam, kalacak yerimiz yok. Cezaevinde kalıyoruz" cevabını verince, öğretim üyesi bu defa adeta depremzede öğrenci ile dalga geçti ve şu ifadeleri kullandı: "Ne yaptın da cezaevine düştü?"

REKTÖRLÜK'TEN AÇIKLAMA VAR

Tepkilerin ardından üniversiteden bir açıklama yapıldı. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbilir, "Bir öğrencimiz ile öğretim üyemiz arasında uzaktan eğitim dersi esnasında gerçekleştiği düşünülen ve sosyal medyada paylaşılan konuyla ilgili rektörlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.