Hava Durumu

Çocuğunun yanında iğrenç yayın açan kadının ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken kumar detayı...

Çocuğunun yanında çektiği erotik videoyla sosyal medyanın gündemine oturan H.K. isimli kadın, emniyetteki ilk ifadesinde "Paylaşılan video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim" diyerek kendini savundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2023 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Çocuğunun yanında iğrenç yayın açan kadının ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken kumar detayı...

Sosyal medyada bir kadın kullanıcının, bir çocuğun bulunduğu olduğu odada erotik canlı yayın takipçilerine görüntü verdiği anlar gündem oldu. Görüntüler üzerine savcılık harekete geçti.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görüntülere ilişkin "Müstehcenlik ve hayasızca hareketler" suçu kapsamında soruşturma başlatıldı. Savcılıkça kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli veya şüpheliler hakkında gözaltı talimatı verildi. Soruşturma kapsamında savcılığın gözaltı talimatı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheli H.K'yi Sultanbeyli'deki ikametinde gözaltına aldı.

İFADESİNDE TOPU KOCASINA ATTI

Skandalın yankıları sürerken gözaltına alınan H.K.'nin emniyetteki ilk ifadesi de ortaya çıktı. Yaptığı rezillik için kocasını suçlayan kadının "Paylaşılan video eski bir video. Eşim o dönem kumar oynuyordu bu nedenle borçlanmıştı. Para kazanmak için videoyu çektim" dediği iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.