Hava Durumu

Çok konuşulacak görüntüler! Afganları resmi araçla şehrin göbeğine bıraktılar...

Kayseri'de, Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi'nde Göç İdaresi’ne ait resmi plakalı araçta bulunan onlarca Afganlı göçmen sokak ortasında indirildi. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler Zafer Partisi İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 21:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 21:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Çok konuşulacak görüntüler! Afganları resmi araçla şehrin göbeğine bıraktılar...

Kaçak yollarla Türkiye'ye gelen skandal görüntüler gelmeye devam ediyor. Kayseri'de Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi’nde Göç İdaresi'ne ait resmi plakalı araçta bulunan onlarca Afganlı göçmenin sokak ortasında indirilmesi tepki topladı.

VATANDAŞLAR O ANLARI KAYDETTİ

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan ve ne zaman çekildiği belli olmayan görüntüler de o anları kaydeden vatandaşların araç içerisindeki şoförlere “Bunları neden bırakıyorsunuz? Bunlar buranın adamı değil, neden buraya bırakıyorsunuz? Hangi kurum? Olur mu böyle şey. Otobüsle buralara Afgan göçmen bırakıyorlar” dedikleri görülüyor.

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

*Kayseri İl Göç İdaresi, 3 otobüs dolusu kaçak Afganı Beyaz Şehir Mahallesi'nde bir parka boşaltıyor. Bunu yaparken de devletin resmi plakalı araçlarını kullanıyor.

“KAYSERİ'NİN İÇİNE SAVAŞTAN KAÇMIŞ AFGAN ERKEKLERİ SALDILAR”

*Kayseri'nin içine savaştan kaçmış Afgan erkekleri saldılar, kaçaklar ile bu şekilde mücadele ediliyor. Biz ırkçı olduğumuz için değil milletin can, mal ve namus güvenliği için çabalıyoruz. Türk halkı sadece bize umut bağlamış ki emniyet yerine bizi arayıp yardım istiyor.

“POLİSİMİZİN ELİ KOLU BAĞLANIYOR”

*Ülkeye kaçak giren bu suçlulara, Soylu’nun göç idaresi düzensiz göçmen diye bir belge ve statü verdiği için maalesef polisimizin de eli kolu bağlanıyor ve bu kaçaklara bir şey yapılamıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.