Hava Durumu

Dehşet evi! 3 kişi ölü bulundu, çarpıcı detay ortaya çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinden dehşete düşüren bir haber geldi. Bir evde 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyulduğu aktarıldı. Yapılan incelemede Y.S.B. adlı saldırganın, eski kız arkadaşı B.V. ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.webursa.com
Dehşet evi! 3 kişi ölü bulundu, çarpıcı detay ortaya çıktı

Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

ESKİ KIZ ARKADAŞI VE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu. İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi. 

"KADIN 'POLİS POLİS' DİYE BAĞIRMIŞ"

Görgü tanığı Nurettin Akkaya isimli emlakçı , "Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.